Anunturi

Misiune fratele pastor Marius Cruceru

Fratele pastor Marius Cruceru va fi plecat de vineri, 16 pînă  luni, 19 într-o misiune-delegaţie în Italia, la Brescia şi la Verona. Acolo vor avea loc seri de evanghelizare pentru românii din diaspora.

Să ne rugăm pentru protecţie pe drum şi pentru călăuzire şi mesaj.

În data de 25 martie fratele pastor va fi la Arad pentru o seară de tineret şi pentru un serviciu special de evanghelizare.

Anunţuri
ÎN ALBANIA

Universitatea Emanuel împreună cu biserica noastră pregăteşte o misiune în Turcia şi o misiune în Albania în această primăvară. Să ne rugăm pentru reuşita acestor călătorii. Fratele Ghiţă Achim va participa la ambele misiuni.

ADUNARE GENERALĂ

În data de 11 februarie am avut adunare generală. Au fost prezenţi 140 din cei 222 de membri. Ne bucurăm că putem continua o tradiţie a obiceiurilor bune, adunarea generală se ţine în prima duminică anunţată. Acesta este un semn de sănătate spirituală a bisericii.

EVANGHELIZARE

Între 4 şi 11 martie va avea loc o săptămînă de Evanghelizare în cadrul bisericii noastre. Să ne pregătim prin post şi rugăciune şi prin invitarea prietenilor la casa Domnului.

CINA DOMNULUI – Duminică, 4 martie are loc Cina Domnului. Să ne pregătim sufleteşte pentru aceasta.

LA LEPROZERIE. În week-end-ul din jurul datei de 17 noiembrie tinerii bisericii au făcut o vizită la leprozeria de la Tichileşti. Vezi la secţiuna Tineri cîteva poze. În prima duminică din Decembrie va avea loc o prezentare a misiunii de la Tichilesti si Galati.

ÎN BULGARIA. În Decembrie, de sărbătorile de iarnă, biserica a trimis pe fratele Cristi Alb, organizator al misiunii şi pe fratele Ghiţă Achim, administrator al acestei misiuni, împreună cu fratele Dan Botica, coordonator spiritual al misiunii, în Bulgaria. Echipa a adus drept cadou o serie de Noi Testamente în limba bulgară. Domnu a lucrat în mod minunat prin misiunea care s-a făcut în Bulgaria. Pavel şi Monica au fost încurajaţi de această vizită.

10 responses to “Anunturi

 1. BUNA ma numesc Camelia sunt din Timisoara si va rog sa va rugati
  impreuna cu biserica dumneavoastra pentru mama mea Maria care este bolnava de
  cancer pulmonar ca Dumnezeu sa i de a vindecare. amin
  va multumim si Dumnezeu sa va binecuvinteze.

 2. Eliz Shanon-Edelenyi

  Caut pe Irina (cam de 74 de ani) cu o mare si frumoasa familie baptista, locuieste la Alesd.
  Irina a lucrat in tinerete in restaurantul lui Klein Laszlo si Irena. Va rog faceti-mi legatura cu ea.
  Irina ma cunoaste cu numele DARI- din Israel
  Va multumesc

 3. Rog dacav e posibil sau stie cineva adresa de Email a lui Paul Negruţ Biserica Emanuel Oradea.
  Va multumesc mult pentru intelegere,
  D-zeu sa ne binecuvinteze,
  Sora Oltea

 4. Sunt una din nepoatele sorei Irina.Daca doriti sa lu-ati legatura cu noi va dau adresa de email alyce2004tm@yahoo.com

 5. Fratilor: Drama lui Mihai Feraru de 52 ani a inceput in anul 1990 cand i-a murit un copil in varsta de 6 ani, intr-un accident de masina, Au urmat ani de chin cumplit pana-n anul 1994cand a suferit primul infarct miocardic anteroseptal,, pe vremea aceea muncea la combinatul siderurgic galati, la 2 ani a suferit si al 2 lea infarct miocardic, urmat de un tragic accident vascular cerebral, chiar din trunchiul cerebral, care la paralizat ptr tot restul vietii sale, ,partial,, a urmat iar si iar ani de chin ptr a se recupera cat de cat, acum mihai poate sa mearga cate 50 metri se opreste sa se odihneasca apoi iar mai merge putin si tot asa-i viata lui, familia bietului om este compusa din el si sotia sa care si ea este f bolnava ,,cardiaca,, si are ostroporoza i-se macina oasele,, familia lui mihai traeste din pensia lui pe caz de boala care este f f mica ptr asa boli f incurabile, sotia sa NU are nici un fel de venit si nu are nici pamant sau animale, ei amandoi nu poate efectua nici un fel de activitate, consuma amandoi zilnic aceleasi medicamente care ii costa lunar cate 230 lei compensat, mai are si o datorie la BCR de 180 lei lunar, va rog sa va inchipuiti cat de greu traesc acesti 2 oameni, mihai este persoana cu handicap de unde primeste un ajutor de 31 lei lunar[treizecisiunulei] ce sa-si cumpere de asa bani? mihai cere ajutor din partea ori-cui ptr a trai, daca doriti sa-l ajutati pe mihaio puteti face acolo unde primeste acel ajutor de la handicap in cont la Raiffaisen Bank care are nr RO93rzbr0000060001059026 in lei, sau acasa orice fel de ajutor este bine venit, bunul dumnezeu o sa va rasplateasca, el se va ruga ptr sanatatea fiecaruia,, Doamne Ajuta,, tel 0764807565 A-R
  macar ca vine pastele sa te gandesti la Dumnezeu

  –––––––––––––––––––––––––––

  1.jpg

 6. Un sait f. interesant de anunturi inclusiv matrimoniale crestine http://www.adserv.ro

 7. salut.ma numesc Maria ,va rog mult sa va rugati pentru mine sa-mi gasesc un lucru bun si sa nu sufere din cauza mea o persoana inoncenta,sora mea doreste s.o dea afara pe o lucratoare pentru a ma pune pe mine in postul ei,eu nici decum nu vreau,femea are copil care este fara tata si fara de lucru ii va fi greu sa o intretina,va rog din tot sufletu nu doresc din cauza mea sa sufere,n-am sa pot sa ma inpac cu acest gind, deacea am nevoie de un lucru bun pentru a o lasa la pustul sau.sunt somera de 4 luni .va multumesc anticipat

 8. Va rog din inima rugati impreuna cu biserica dumneavoastra pentru mama mea Nionila are nevoie de ajutorul Domnului !!!! Sa se pocaiasca si sa inteleaga ca doar in Domnul isi poate regasi identitatea, valoarea si pretuirea.Si ca doar Domnul poata sa o elibereze de depresie de frica de sub robiae celui rau!!!! 19 Ani in urma la nasterea sororii mele care este andicap,a avut o moarte clinica,a avut o experienta frumoasa ,insa atit sa impetrit din causa surorii mele ca nici nu mai vrea sa auda de Domnul.Varog mijlociti pt ea,Domnului doar El mai poate face ceva pt ea.Domnul sa va binecuvinteze

 9. Domnul sa se atingă de fiecare cerere in parte…amin

 10. Buna ziua , cum as putea deveni pastor, care ar fi pasii de urmat pe aceasta cale. Muktumesc anticipat . Doamne ajuta.

  0755.141.122

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s