Rugăciune

Aici vei găsi motive de rugăciune! Vezi şi ANUNŢURI

Ne rugăm pentru putere şi viziune pentru noul comitet.

Ne rugăm pentru Evanghelizarea din 4-11 martie

Ne rugăm pentru misiunea din Turcia

Ne rugăm pentru misiunea din Albania.

Ne rugăm pentru bolnavi,

pentru tinerii care nu mai vin la biserică

pentru bărbaţii din biserică.

Puteţi adăuga o pricină de rugăciune prin adăugarea unui comentariu mai jos!

22 responses to “Rugăciune

 1. Pentru familia Maftei! Mama Claudiei.

  • sa ne rugam pentru familia pitigoi mircea , are nevoie mare de rugaciuni inaitea domnului,pentru sanatate, pe ntru intelegere in casa si pace

  • Va rog sa va rugati pentru mine , pentru Beniamin si GIno ca Dumnezeu sa le arate drumul spre vesnicie si sa binecuvinteze familia noastra sa faca planul lui maret. Amin.

 2. pentru studenţii care sînt parte ai bisericii noastre

 3. pentru tabăra din vară a tinerilor. Ne rugăm în mod special pentru tinerii care nu mai vin la tineret.

 4. Ne rugăm pentru biserica din Rîmnicu-Vîlcea.

 5. Marius,

  Please say thank you to all for making me welcome in your church on Sinday 11th March 07. Thank you for raising the Name of the Lord Jesus Christ on that day. I am grateful for your hospitality in inviting me to a Romanian home to share lunch with you.

  We will pray for you.

  In Christ

  John Leigh

 6. …rugativa si pentru mine ca DUMNEZEU sa-mi ierte toate pacatele si in sangele Domnului ISUS sa-mi spele fiinta pentru a putea sta drept in fata LUI…va multumesc

 7. Rugăciune pentru a ne scăpa Dumnezeu de eretici

  Doamne, Dumnezeul nostru, Cel care ai dat Sfinţilor Tăi Ucenici şi Apostoli, ca să predice drept cuvântul adevărului Tău şi ai sădit Biserica Ta în toată lumea, prin propovăduirea lor cea curată şi plină de sfinţenie, şi prin Sfinţii noştri Părinţi, în Soboarele cele a toată lumea creştină ai stabilit dreapta învăţătură împotriva ereticilor care sfâşiau veşmântul cel nestricat al Tău, unitatea şi curăţia Bisericii Tale, fie dar şi acum, să strici cugetările cele rele ale ereticilor şi păgânilor, şi să faci de ruşine pe cei care vin cu false tâlcuiri şi nedrepte tocmiri de cuvinte, ca să fure oile Tale din staului Bisericii Tale.

  Luminează pe cei care s-au rupt de dreapta credinţă ortodoxă şi dă-le să vadă înşelarea în care demonii i-au făcut să intre. Dă-le lor să vină la pocăinţă şi lucrători iscusiţi ai poruncilor Tale arată-i pe ei.

  Dă-le lor să înţeleagă cuvântul adevărului Tău cel dumnezeiesc şi cuviinţa cea dreaptă a Apostolilor, a Mucenicilor, a Cuvioşilor şi a Maicilor, a Ierarhilor şi a Mărturisitorilor Tăi, Care drept au slujit Ţie şi au mărturisit nefalsificată credinţa Bisericii Tale.

  Strică dar, Doamne, Dumnezeul adevărului şi al milei, Cel întreit în ipostasuri, Părinte, Fiule şi Duhule Sfinte, clădirile necredinţei şi ale minciunii, dezlipite de Biserica Ta şi râvna cea rea a ereticilor o fă de ruşine.

  Că Tu eşti Cel ce ai dat foc din cer lui Ilie, Tu ai făcut pe Pavel să orbească când avea râvnă rea, fără judecată şi lui Ioan Evanghelistul, în Patmos, i-ai dat să vadă cum Biserica Ta va fi prigonită de cei fărădelege.

  Că Tu eşti Dumnezeul păcii şi al îndurărilor, Care nu iubeşti minciuna şi viclenia şi Drept Judecător eşti al lumii, acum şi pururea şi în vecii vecilor. Amin!

  Pr. Picioruş Dorin,
  http://bastrix.wordpress.com

 8. Domnule Dorin Picioruş,

  nu putem şterge o rugăciune, deşi seamănă mai degrabă a maledicţie, blestem şi scriere pe toacă.
  am lăsat această imprecaţie pentru ca oamenii să judece dorinţa dvs. de dialog decent.

  Mă tem că am avut dreptate.

  Nu cred că veţi găsi multţi baptişti care, deşi au fost bătuţi de jandarmi şi de oamenii întărîtaţi de preoţi, să „se roage” pentru dărîmarea bisericilor ortodoxe.

  Să rămînă rugăciunea dvs. ca cea înălţată de preoţii falşi înaintea profetului. Sau, cine ştie, poate că Dumnezeul dvs. va asculta.

  Numai Dumnezeu Însuşi va alege pe cei care sînt ai lui şi numai El poate deosebi rugăcinea de blestem.

  Să-L lăsăm să fie suveran!
  El ne va apăra, dacă este de partea noastră şi, dacă ne va distruge, atunci o merităm!

  El ne-a făcut, ai Lui sîntem, ne lăsăm în Mîinile Lui!

 9. …pentru limpezirea apelor in uniunea baptista, unde toti sa fim una pentru Hristos si nu pentru’secu’, rugati-va si pentru silviu si tusi sofi sa se-ntoarca la Bunul Dumnezeu.Multumesc

 10. Am dat din intamplare de acest blog . De obicei nu postez pe blooguri cu caracter religios pentru ca nu cred ca trebuie sa te bagi in viata si religia omului . M-am suparat insa pe mesajul de mai sus al acelui preot sau ce o fi el care nu este in numele ortodocsilor cel putin nu al meu. Nu m-as ruga nisiodata pentru daramarea unei biserici, case de rugaciuni , templu sau orice altceva care aduce fericire in casa unor oameni.

  Nu a fost chiar o rugaciune nici nu am un talent deosebit pentru a compune dar va doresc numai bine, fericire si sanatate si sa va ajute Dumnezeu.

 11. Rugati-va ca domnul sa curete biserica de pacate nemarturisite,fara marturisire nu suntem placuti Domnului.

 12. Ce bucurie mare ,ce har,ati avut de a fi printre voi un crestin autentic,care sa va intareasca prin marturisirile lui si prin predica.
  Domnul sa-l intareasca pe fratele Peleasa.

 13. as vrea si eu o rugaciune pentru a iesi din impasul in care am cazut ca am probleme mari in special prin faptul ca nu stiu ce sa fac cu viata mea daca e bine sa ma calugaresc sau nu sau sa ma pocaiesc

  • Draga Iulian,
   pocainta e un fel de calugarie. Cand te pocaiesti mori in Hristos si Invi in El dar nu ca sa mai traiesti tu ci ca El sa traiasca prin tine. aceasta implica o SEPARARE nu de lume(de oamenii din ea) ci de tot ce este lumesc, carnal si pacatos in ochi lui Dumnezeu si o IMBRACARE cu tot ce este Dumnezeiesc, Duhovnicesc(ca .. dragostea, pacea, indelunga rabdare). Si asta este o lucrare tainica pe care Duhul Lui Dumnezeu o face in toti cei care i-o CER. Indrazneste si intinde mana spre Tatal tau cel ceresc si cerei sa faca acesta lucrare pe care NUMAI EL o poate face in viata ta. Sigur nu te va refuza. De fapt pentru asta a murit Hristos ca sa faca posibila aceasta lucrare a Duhului.
   Pana atunci te binecuvinteze cu o doza imensa din dragostea lui Dumnezeu, dragoste care ne indeamna la POCAINTA.

 14. :)) Pocainta e un fel de calugarie?

  Aceasta e parerea mea : Calugarie – fanatism (obiceiuri)
  CRESTIN – a fii liber in Hristos.

 15. AS VREA SA VA RUGATI PT.FRATELE MARIUS CARE TRECE PRINTRO GREA SITUATIE.SOTIA LUI LA INSELAT,SI NU IA FOST FIDELA ,SI ACUM EL ARE MARE NEVOIE DE MINGAIERE SI INBARBATARE.RUGATIVA CA DOMNUL SAI DE BIRUINTA SA TREAC CU BINE PRIN ACEASTA GREA INCERCARE.MULTUMESC.FITI BINECUVINTATI DE DOMNUL ISUS.

 16. pace,as dorii sa va rugati pentru familia pitigoi mircea,pentru intelegerea intre soti monica si mircea,pentru intelegerea in casnicie sa nu aduca despartire, si pentru sanatatea lui mircea

 17. Bună ziua.

  Mă numesc Ovi Micula, am 22 de ani, şi locuiesc împreună cu părinţii mei în satul Beznea, judeţul Bihor, România.

  Vă rog să vă rugaţi lui Dumnezeu pentru mine ca să cunosc Cuvântul Lui şi să am o relaţie vie cu El întrucât „vreau cu adevărat să Îl găsesc pe El” (Evr. 11:6). Apreciez rugăciunile dvs.

  „Cum tânjește cerbul după izvoarele de apă, așa tânjește sufletul meu după Tine, Dumnezeule! Sufletul meu însetează de dor după Dumnezeu, după Dumnezeul cel Viu! Când voi putea să mă înfățișez înaintea lui Dumnezeu?” (Psa. 42:1-2)

  „Oamenii cu adevărat fericiți sunt aceia care studiază cu atenție legea perfectă a lui Dumnezeu, lege care îi face pe oameni liberi, și aceia care continuă să o studieze. Ei nu uită ceea ce aud, ci ei ascultă ce spun învățăturile lui Dumnezeu. Cei care fac aceasta vor fi făcuți fericiți.” (Iac. 1:25)

  Vă rog să îmi spuneţi dacă aţi primit mesajul, şi dacă vă veţi ruga.

  Ovi Micula
  E-mail: ovi_micula@live.com

 18. as vrea sa ne rugam impreuna pt doua finte care sufera de cancer una dintre ele este singura este orfana si as dori ca cel de sus sa ii aline suferintele in momentele grele sa o ajute si daca este voia lui DUMNEZEU SA O VINDECE o cheama rozalia iar ceea de a doua este un frate tinar cu aceeasi boala in trup din oradea Important e ca sant copii Domnului dar noi santem datori s ane rugam unii pt altii de aceea va rog sa ii aduceti si pe ei pe brate de rugaciune Va multumesc in numele Domnului isus Monica

 19. Frati crestini vrea sa va rog sa va rugati !!!!sotiam mea e insarcinata si a fost la uzi si medicul a zismca bebele nostru are prombleme cu inimioara..va rog mult sa va rugati ca domnul sa o vindece…in numele lu Iisus Hristos.amin

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s