Bucurii

Bucuriile noastre sînt bucuriile famiiliilor din care este formată biserica.

familia-achim.JPG
Familia Achim, înainte de plecarea fratelui Petrică Cobaschi în Canada. Familia Achim este una dintre familiile care au format nucleul de la care a pornit plantarea bisericii baptiste române din Aleşd.

biserica-grupul-de-famillii-tinere.jpg

Grupul de familii tinere

familia-arion.jpg

Am avut bucuria să oficiem căsătoria unui cuplu foarte experimentat. Văduv fiind, fratele Arion s-a căsătorit cu sora Arion, văduvă şi dînsa la rîndul ei, în urmă cu trei ani. În imagine, familia Arion cu familia Achim Nicu, familia Achim Ghiţă şi familia Opriş.

sebi-si-anca.jpg
Sebi este foarte priceput şi lucrează la instalaţia de sunet a bisericii, Anca lucrează cu grupele de adolescenţi. Amîndoi au decis să îl urmeze pe Domnul împreună şi în căsnicie, slujind în aceeaşi biserică. De foarte curînd li s-a născut un copilaş.

florin-si-violeta.jpg
Florin şi Violeta, doi tineri, fiu de păstor şi fiică de presbiter, crescuţi în aceeaşi biserică, s-au hotărît să se căsătorească. Ne rugăm să slujească cel puţin la fel de bine ca părinţii lor.

alin-si-raluca.jpg

Alin şi Raluca au ales să meargă pe drumul căsniciei împreună adunînd darurile pe care Dumnezeu le-a dat într-un singur mănunchi. Ne rugăm ca slujirea lor să se vadă şi în biserica din Aleşd şi în cea din Topa.

catalin-si-amalia.jpg
Cătălin şi Amalia, după ce au făcut legămînt cu Dumnezeu, s-au căsătorit. La nunta lor a avut loc o premieră în biserica noastră: căsătoria civilă a fost oficiată tot în cadrul slujbei de nuntă.